A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Психологічна служба

Дата: від до Скинути

День безпечного інтернету

8 лютого 2022 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) - Разом для найкращого інтернету. МИ також  долучилися до спільного проведення цього дня в Україні .

19:28 09.02.2022

День безпечного Інтернету

Інтернет-технології стали природною частиною життя дітей і сучасної молоді. Невміння працювати з комп’ютером і орієнтуватися в інтернет-просторі в сучасному суспільстві можна порівняти з невмінням писати й читати. Комп'ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку. У кіберпросторі існує велика кількість спеціальних сайтів, адресованих дітям різного віку. Самостійне пізнання інформаційного світу дозволяє розширити коло інтересів дитини і сприяє її додатковій освіті, спонукає до кмітливості, привчає до самостійного розв'язання задач. Всесвітня мережа також задовольняє потребу підлітків у лідерстві. Діти, які добре знають комп'ютер та інтернет більш адекватно оцінюють свої здібності та можливості, вони більш цілеспрямовані та кмітливі . Щоб повноцінно орієнтуватись у віртуальному просторі дитині треба вчитися структурувати великі потоки інформації, дотримуючись основних правил безпеки в мережі.

17:31 08.02.2022

Професійне вигорання педагога

Тема професійного вигорання вчителів стосується особливо. Вони щодня стикаються з високою емоційною напругою. Як себе захистити та як боротися з вигоранням, яке вже дало про себе знати?

11:59 03.02.2022

ЯК НЕ ГОВОРИТИ З ПІДЛІТКОМ.

Є, як мінімум, вісім речей, які важливо враховувати при спілкуванні з підлітком. Саме вони впливають на формування значущості і важливості підлітка, на його самооцінку та впевненість у своїх силах і досягненні бажаного.

13:06 22.01.2022

# Я Не ведусь: ми - герої безпеки в Інтернеті"

 Урок # Я Не ведусь: ми - герої безпеки в Інтернеті".  Сформувати уявлення про інтернет і для чого його варто використовувати. Ознайомити з можливими ризиками в Інтернеті. Сформулювати знання про те, до кого можна звернутись, якщо стали жертвою певних ризиків в інтернеті. Сформулювати уявлення про безпечне спілкування в Інтернеті.

13:46 19.01.2022

Формування дружнього та безпечного середовища у класі

Безпечне шкільне середовище та педагогіка партнерства між усіма учасниками навчального процесу — важливі цінності Нової української школи. Стосунки тут базуються на принципах поваги, доброзичливості, толерантності. Учителі стають свідками конфліктних ситуацій у класі щодня. Як діяти, коли виник конфлікт? Чим відрізняється булінг від конфлікту? Та як виховувати емпатію, взаємоповагу і толерантність у найменших школярів?

09:59 15.01.2022

11 січня святкують Міжнародний день “Дякую”.

11 січня святкують Міжнародний день “Дякую”. Сьогодні більшість людей так часто поспішають, що навіть не залишається часу для таких простих і приємних речей, як подякувати всім тим, хто робить наше життя щасливішим та простішим. Деякі люди кажуть “дякую” не за покликом душі, а через свій службовий обов’язок.

11:08 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора