A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Психологічна служба

Дата: від до Скинути

10 жовтня - Всесвітній день психічного здоров'я. 5 КРОКІВ ДО ПОКРАЩЕННЯ СВОГО ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

Всесвітній день психічного здоров відзначається 10 жовтня щорічно. Цей день запропонований Всесвітньою організацією охорони здоров'я відзначати задля підвищення рівня обізнаності про проблеми психічного здоров'я та мобілізації зусиль на підтримку кращого психічного здоров'я.

09:10 10.10.2022

18 жовтня в Україні відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня в Україні відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який покликаний вчергове нагадати про необхідність консолідації зусиль органів державної та місцевої влади, громадських організацій з метою підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

08:36 04.10.2022

Топ-10 запитань про кібербулінг.

Чи зазнаю я булінгу в Інтернеті? У чому різниця між жартом та булінгом? До яких наслідків призводить кібербулінг? З ким я маю поговорити, якщо хтось цькує мене в Інтернеті? Чому так важливо про це розповідати? Я зазнаю кібербулінгу, але боюся говорити про це з батьками. Якими словами я можу розповісти їм про це? Як я можу допомогти своїм друзям повідомляти про випадки кібербулінгу, особливо якщо вони не хочуть цього робити? Користування Інтернетом дає мені доступ до великої кількості інформації; але це також означає, що я відкритий/а до цькування. Як можна зупинити кібербулінг, не відмовляючись від доступу до Інтернету? Як я можу запобігти тому, щоб моя особиста інформація використовувалася для маніпуляцій або приниження мене в соціальних мережах? Чи передбачено покарання за кібербулінг? Як здається, Інтернет-провайдери, не переймаються проблемою кібербулінгу та онлайн-домагань? Чи несуть вони відповідальність? Чи є в Інтернеті будь-які інструменти для боротьби з булінгом, якими можуть скористатися діти та молодь?

17:03 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора