A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень толерантності.

З 11 по 15 листопада у Дружбівському НВК:ЗОШ І- ІІІ ст.- ДНЗ проходив Тиждень толерантності.Практичний психолог Васютенко Р.М. провела ряд заходів як з учнями так і з вихованцями садочка.До роботи активно долучилися здобувачі освіти та класні керівники.

14:22 19.11.2019

Змістовна бесіда

15 лютого у Дружбівському НВК відбулася зустріч із заступником начальника Хутір-Михайлівської дистанції колії з кадрів та соціальних питань Євдокименко Юрієм Миколайовичем,який завітав до школи на зустріч з учнями 9 та 11 класів в рамках проведення профорієнтаційної роботи на тему "Популяризація спеціального залізничного транспорту". Юрій Миколайович розповів дітям про роботу на дистанціі коліі, про переваги та відповідальність працівників. Бесіда виявилася дуже цікавою та змістовною. Деякі учні виявили вже сьогодні бажання вступати в залізничні навчальні заклади.

08:28 16.02.2019

Профорієнтаційна бесіда

12 лютого 2019 року до Дружбівського НВК:ЗОШ І- ІІІст. - ДНЗ з профорієнтаційною бесідою завітали представники залізниці у складі: начальник пожежного поїзда ст. Хутір - Михайлівський Гузеєв В.І., заступник начальника воєнізованої охорони Згурський А.В. та начальник відділення пожежного поїзда Високос В.І. Фахівцями в ході зустрічі з учнями 4 класу на чолі з класоводом Рєзнік Т.М. була проведена дуже цікава і змістовна бесіда "Робота пожежного поїзда" та "Правила техніки безпеки на залізничному транспорті". Діалог виявився занадто цікавий як для учнів так і для доповідачів. Всі учасники заходу отримали задоволення і домовилися про наступну зустріч. Дякуємо представникам залізниці за візит до закладу та співпрацю!

11:30 12.02.2019

За здоровий спосіб життя

Протягом минулого тижня у Дружбівському НВК:ЗОШ І- ІІІ ст. - ДНЗ у рамках проведення Тижня сприяння здоровому способу життя "Зроби свій вибір на користь здоров'ю" класоводи і класні керівники провели ряд заходів з учнями - бесіди, уроки здоров'я, конкурси малюнків тощо. Та найцікавішими для учнів 2-3 класів стала квест - гра " Складові здорового способу життя", яку підготувала практичний психолог НВК Р.М.Васютенко та квест-гра "Подорож стежинками здоров'я" для учнів 5 класу, підготовлену вчителем основ здоров'я Рудецькою С.Л. Дякуємо всім за проведену роботу з даного питання! Будьте здорові!

10:32 12.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора