A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Чиста тарілка"

24 листопада 2021 року в Дружбівськоиу НВК:ЗОШ І - ІІІ ст.- ДНЗ у шкільній їдальні відбулася акція "Чиста тарілка". Метою акції є відповідні заходи та роз'яснювальна робота серед здобувачів освіти щодо корисної їжі для організму людини. У нашому закладі організоване харчування є повноцінним, безпечним та якісним. Їжа готується з додержанням усіх норм харчування, умов і термінів їх зберігання та технології виготовлення страв, а смачненькі страви наші кухарі готують за новим рецептурним збірником Євгена Клопотенка. Ммммммм, смачно, як у казці!

10:42 05.12.2021

Екскурсійна діяльнісь.

Попали під зливу ... Але така погода не стала на заваді, щоб насолодитися кролевецькими рушниками.Відвідали КЗ "Музей Кролевецького ткацтва" учні мовного загону та загону

21:22 11.06.2021

Сьогодення табору "Сонечко"

 10 червня, у таборі "Сонечко" практичним психолом Васютенко Р.М. було організовано проведення квесту " Знай та реалізуй свої права"серед учнів 5-6 класів. Діти залюбки відвідали всі станції та виконали всі завдання на відмінно))) По закінченні команди були нагороджені грамотами.Дякуємо педагогам, які долучилися до проведення квесту.

21:14 11.06.2021

Відкриття табору "Сонечко"

Сьогодні відбулося урочисте відкриття табору "Сонечко " у Дружбівському НВК: ЗОШ І - ІІІ ст.- ДНЗ.З великим задоволенням діти співали пісень, розповідали вірші, відгадували загадки, грали в ігри, сміялися та розважалися. З привітальним словом до всіх присутніх звернулися начальник табору Наливайко Т.В., відповідальна за оздоровлення заступник директора з виховної роботи Маханькова Н.М. Про правила поведінки та здорового способу життя під час оздоровлення нагадала всім медична сестра Скриннікова Н.А. Креативні ведучі мовного загону Нижник Дар'я та Євдокимеко Валерія були справжніми аніматорами!!!! А по завершенні концерту на всіх чекала запальна дискотека.Дякуємо усім, хто організував та провів цікаве свято для малечі. Адміністрація закладу та весь колектив пришкільного відпочинкового табору "Сонечко" щиро дякує Младенцю Г.П. за надану спонсорську допомогу у проведенні заходу!!!

22:20 09.06.2021

Літній відпочинок!

07 червня розпочав роботу пришкільний відпочинковий табір "Сонечко" Дружбівського НВК:ЗОШ І- ІІІ ст.- ДНЗ.Хоч зранку погода була не сонячною, та це зовсім не заважало дітлахам веселитися і розважатися!!!!Дякуючи вихователям та організованій роботі начальника табору Наливайко Т.В.учні провели свій перший день весело та змістовно!!!! , На базі табору працює 8 загонів, один з яких - це англомовний загін.Гарного відпочинку, любі діти!!!! На вас чекає багато сюрпризів!!!!

20:07 08.06.2021

Свято останнього дзвоника!

....З першим весняним промінням сонця, ніжними пролісками прилинула до наших випускників остання шкільна весна, а з нею радісне і сумне свято - свято Останнього дзвоника.Сумне для тих, хто вже не повернеться до школи...А радісне для всіх, бо літо настало!!!!

20:02 08.06.2021

Шкільна ярмарка

А ми сьогодні ярмаркували! У Дружбівському НВК:ЗОШ І-ІІІ ст-ДНЗ відбувся традиційний ярмарок до свята Масляної

10:57 02.03.2020

Профорієнтаційна робота

28 лютого учні 9 та 11 класів Дружбівського НВК: ЗОШ І - ІІІ ст.- ДНЗ відвідали ПЧ-6 Хутір- Михайлівської дистанції колії. Цікаву та змістовну зустріч в рамках профорієнтаційної роботи організував та провів заступник начальника з кадрів та соціальних питань Юрій Євдокименко.Здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з 15 професіями, такими як машиніст, помічник машиніста,оператор дефектоскопіі,верстатник,кранівник,токар, коваль та багато інших.Учні мали змогу відвідати не тільки подвір'я, а й майстерні, кладову та і взагалі робочі місця людей різних професій. Екскурсія видалася дуже цікавою, учні навіть не помітили,як пролетіло майже дві години.І саме вчора деякі діти вирішили йти навчатися до залізничних вишів.Дякуємо всім спеціалістам, які із задоволенням віддаються своїй нелегкій праці і переконали в цьому школярів!

10:49 02.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора