A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Правова профілактика профілактика правопорушень

Сьогодні у нашому закладі зі здобувачами освіти,учнями 9 - А класу відбулася зустріч з прокурором Ямпільського відділу Шосткинської окружної прокуратури Сумської області Оксаною Анатоліївною Кривошап щодо правової профілактики правопорушень.Під час онлайн зустрічі також були присутні інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області, старший лейтенант поліції Юлія Олександрівна Московко, практичний психолог та соціальний педагог школи Раїса Миколаївна Васютенко, заступник директора з виховної роботи Наталія Миколаївна Маханькова.

08:39 14.11.2023

Тиждень фізико-математичних дисциплін

Уже стало традицією кожен рік проводити тиждень фізико-математичних дисциплін, який цього року мав за мету навчити учнів працювати в команді, розвивати логічне мислення, пізнавальний інтерес, творчу активність та допитливість.

20:16 27.02.2023

Тиждень англійської мови

"English is very useful and we should to study it!!!!" Під таким гаслом пройшов тиждень англійської мови у Дружбівському НВК: ЗОШ І- ІІІ ст.- ДНЗ та Дружбівській філії.Згідно плану роботи були проведені різноманітні цікаві заходи в межах дистанційного навчання.Ми навчаємось в непрості часи, тому маємо відволікати учнів та зацікавлювати їх.Знання англійської мови дуже важливі і актуальні на сьогоднішній день! Тому здобувачі освіти залюбки взялися до роботи, особливо найменші - розповідали про улюблених тварин, читали вірші,переглядали та обговорювали мультфільми мовою оригіналу, згадували про традиції англійців, створювали колажі, міні - проєкти та багато іншого. Дякуємо батькам, дітям, педагогам, усім причетним за роботу!!!! Навчаємось - розвиваючись, розвиваємося - навчаючись!!!

14:43 24.02.2023

Профілактика правопорушень

Сьогодні, 22 лютого учні 9 класу Дружбівського НВК зустрічалися з інспектором сектору ювенальної превенції Шосткинського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області,старшим лейтенантом поліції Оленою Фараоновою.В ході онлайн зустрічі були проведені профілактичні бесіди щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за деякі види правопорушень,відвідування навчальних занять під час дистанційного навчання, наслідки вживання наркотичних речовин, правил безпечної поведінки на дорозі в темний час доби та застосування світловідбиваючих елементів.. Зустріч з учнями виявилася дуже цікавою,змістовною.Працівник поліції домовилася зі здобувачами освіти про наступну виховну годину та обговорення питань, які наразі цікавлять підлітків.Дякуємо за співпрацю!

14:34 24.02.2023

Олімпійський тиждень 2022.

Олімпійський тиждень у Дружбівському НВК: ЗОШ І - ІІІ ст.- ДНЗ розпочато!!!! Бажаємо успіхів, гарного настрою, позитиву і, звісно, перемог!!!!

21:32 12.09.2022

Свято до дня Святого Миколая

Солодощі та гарний настрій приніс сьогодні дітлахам нової української школи та вихованцям дошкільного закладу Дружбівського НВК: ЗОШ І - ІІІ ст.- ДНЗ св.Миколай. І як чортик не намагався зіпсувати свято, нічого у нього не вийшло, бо янголятка виспівували і витанцьовували, несучи радість, любов і добро! Щира подяка за підготовлене дійство педагогу - організатору Акуленко М.В. та музичному керівнику Демченко Т.В.

21:04 20.12.2021

Тиждень зарубіжної літератури

Чи можна уявити своє життя без літератури? Звичайно ж ні! Тому в Дружбівському НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ пройшов тиждень зарубіжної літератури з 29.11.2021 року по 03.12.2021 р. Цей тиждень був насичений різними цікавими та неординарними заходами, присвяченими талановитим письменникам та допитливим читачам. У шкільній бібліотеці була організована виставка «Книги-ювіляри-2021». На перервах діти та вчителі декламували поетичні твори. 5 клас поринув у світ казок під час турніру знавців «Що за диво ці казки!». Команда хлопців «Соняшники» та команда дівчат «Перлинки» 9 класу змагалася в літературній вікторині. «Відвідали» землю стародавньої Еллади учні 6 класу під час літературно-пізнавальної гри. 8 клас грав у Літературне поле чудес. До уваги глядачів у шкільному кінозалі був представлений фільм «Різдвяна історія». Учні із задоволенням створили ілюстрації до улюблених творів зарубіжних письменників.

21:00 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора