A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Дошкільний підрозділ Дружбівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ

Дата: від до Скинути

Дихай, рухайся, відпочивай: 14 вправ для учнів, щоб перезавантажити мозок.

Дихай, рухайся, відпочивай: 14 вправ для учнів, щоб перезавантажити мозок. Ракетні обстріли, атаки дронами, розмови дорослих про ядерну загрозу — усе це викликає небувалий стрес в українських дітей. Навіть у тих, хто за кордоном просто читає новини про жахіття війни. Пропоную найпростіші ігри, що підійдуть як для дошкільнят, так і для учнів 1–5-х класів. «Дихай, рухайся, відпочивай» — ось за яким принципом ви зможете застосовувати ці практики разом із дітьми.

07:57 19.11.2022

Способи заспокоїти й зняти стрес у дитини

Діти часто зіштовхуються зі стресовими ситуаціями, а традиційні методи, такі як глибоке дихання, не завжди допомагають з ними впоратися. Коли дитині необхідно швидко зняти напругу, спробуйте один зі способів, запропонованих нижче.

11:01 29.09.2022

Олімпійський тиждень - тиждень фізкультури і спорту в дитячому садку

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, який святкується щорічно 12 вересня,  в рамках Олімпійського тижня  вихователями, дітьми та їх батьками були проведені спортивні ігри, вправи , діти намалювали малюнки про спорт, що  в житті кожної людини важливо займатися фізкультурою та спортом.

16:44 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора