A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Дошкільний підрозділ Дружбівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ

Дата: від до Скинути

Рекомендації щодо виявлення та реагування на випадки жорстокого поводження з дітьми в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану в Україні, масової евакуації та переміщення дітей, сімей з дітьми з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії, значно зростає загроза життю та здоров’ю дітей, а також ризик вчинення різних форм жорстокого поводження з ними, адміністративних чи кримінальних правопорушень по відношенню до дітей.

09:38 14.04.2023

Домашнє насильство під час війни: як постраждалим отримати допомогу?

Під час війни проблема домашнього насильства в Україні менше висвітлюється в інформаційному просторі. Проте вона не тільки не зникла, а навпаки – загострилася. Однак суспільством, органами державної влади і навіть самими постраждалими особами применшується значення цієї проблеми. 

09:22 14.04.2023

ЯК НАВЧИТИ ДІТЕЙ МІННОЇ БЕЗПЕКИ?

Сайт “Все про мінну безпеку” Ми завжди турбуємось про безпеку дітей, але тепер причин для хвилювання стало набагато більше. Адже Україна визнана однією з найбільш замінованих країн у світі. На територіях, де велись активні бойові дії, масово знаходять міни, снаряди та нерозірвані боєприпаси. Натрапити на них можна будь-де: у лісі, в полі, на дорозі та навіть на дитячих майданчиках.

11:30 03.04.2023

40 ігор у темряві. Для відновлення відчуття безпеки, близькості та запобігання травматизації

Страх темряви – це, з одного боку, віковий страх у дітей. З іншого – один із наслідків хронічного стресу та травматизації.  Для того, щоб підтримати дитину, щоб не допустити загострення її стану – ми можемо запропонувати ігри. Гра – найпростіший спосіб трансформувати напругу.    

21:24 20.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора