A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Тиждень фізико-математичних дисциплін

Дата: 27.02.2023 20:22
Кількість переглядів: 16

Уже стало традицією кожен рік проводити тиждень фізико-математичних дисциплін, який цього року мав за мету навчити учнів працювати в команді, розвивати логічне мислення, пізнавальний інтерес, творчу активність та допитливість.

З метою підвищення зацікавленості учнів до занять, поглиблення уявлення про використання відомостей з математики та фізики в повсякденному житті, виховання самостійності мислення, наполегливості в досягненні навчальної мети з 20 по 24 лютого 2023 року в Дружбівському навчально-виховному комплексі: загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад пройшов тиждень фізико-математичних дисциплін. Для проведення були задіяні учні 5-11 класів, які були учасниками різних видів змагань.

        У понеділок 20 лютого було проведено математичний вісник «Цікаві факти про математику й математиків» для учнів 5-6 класів. Діти були дуже здивовані та зацікавлені.

У вівторок 21 лютого був проведений урок-подорож «Додавання й віднімання раціональних чисел» для учнів 6 класу. Діти взяли активну участь.

У середу 22 лютого учні 5-6 класів брали участь у конкурсі малюнків і аплікацій «Математика навколо нас», де проявили свої творчі здібності.

Учні 7 класу взяли участь у мобільному фотоквесті "Взаємодія. Сила.», де показали свої грунтовні знання з цієї теми.

Конкурс математичних кросвордів для учнів 7-11 класів 23 лютого  виявив креативність учнів, їх нестандартне мислення.

В останній день тижня в  домашніх умовах учні 8 класу проводили цікаві досліди з фізики: виготовляли пристрій для виготовлення газованої води (24 лютого), а учні 10 класу дізналися про "Геніальні речі, винайдені жінками"(усний журнал).

Упродовж тижня учні розв’язували кросворди, ребуси, логічні та нестандартні задачі з практичним змістом, що дало їм змогу визначити необхідність знань з математики та фізики в житті кожної людини для досягнення вершин власного успіху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора