A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Мій вибір позитивного гасла...

Дата: 23.03.2023 18:51
Кількість переглядів: 19

Принципова відмінність впливу позитивних і негативних думок на мозок визначає подальше життя людини. Якщо ми віримо, що зможемо досягти успіху в роботі або особистих справах, то чарівним чином притягуємо до себе позитивний результат. Це дійсно так, чи людина з позитивним мисленням просто частіше помічає в житті хороше? Подивімось, які корисні звички та властивості мають позитивні люди й, може бути, спробуємо їх перейняти.

Що таке позитивне мислення

Безсумнівно, більшість людей на землі хотіли б наповнити своє життя позитивною енергією. Однак погляд на речі з презумпцією оптимізму формально є здебільшого філософським рухом.

Позитивізм пов'язаний з тим, щоб сприймати кожну подію на благо і бачити світ очима переможця, тому вона тісно пов'язана з вірою і впевненістю в собі. Віра в те, що все обернеться добре не гарантує, що так все і буде, але наповнює нас переконаністю та внутрішньою силою для того, щоб не опускати руки при невдачах і робити нові спроби досягти бажаного.

В принципі, позитивність полягає в тому, щоб відкинути негатив, ізолювати відчуття себе як невдахи та перетворити будь-яку подію якщо не в радість, то у важливий життєвий урок, який робить нас сильнішими.

 

Мій вибір


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора