A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Гостра реакція на стрес та які її можливі наслідки.

Дата: 24.01.2024 13:37
Кількість переглядів: 15

Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.

У сьогоднішньому пості згадуємо, що таке гостра реакція на стрес та які її можливі наслідки.

На зображенні може бути: текст           На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст          На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст          На зображенні може бути: текст «найпростше ршення в ций ситуаци- звернутися до смейного лкаря, який пройшов навчання mhGAP та готовий надавати пдтримку 3 ментального здоровя BiH проведе базовий тест i визначить, яка саме допомога необхдна постраждалй людини»

На зображенні може бути: текст «наразі кожен третй смейний лкар в украïн готовий допомагати при розладах ментального здоров'я вi̇дповдне навчання mhGAP пройшли понад 70 000 медичних фахвцв. аби знайти лкаря y своему perioHi, скористайтеся: онлайн-мапою на сайтi̇ нсзу або зателефонуйте за номером 16-77»

https://www.facebook.com/howareu.program?locale=uk_UA

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора