A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

4 травня, в Міжнародний день протидії булінгу, закликаємо батьків ще раз поговорити зі своїми дітьми про булінг та кібербулінг.

Дата: 04.05.2021 13:16
Кількість переглядів: 65

UNICEF Ukraine

Кожен третій підліток в Україні ставав жертвою онлайн-булінгу, а кожен п'ятий був змушений пропускати через це шкільні заняття (за даними опитування, проведеного ЮНІСЕФ).

Під час пандемії #COVID19 підлітки почали ще більше часу проводити онлайн і стали ще більш вразливими для негативного впливу кібербулінгу.

?Що таке кібербулінг та які його прояви? Що робити, щоб зменшити ризик кібербулінгу? Як зупинити булінг стосовно дитини?

Шукайте відповіді у наших матеріалах:

????Брошюра "Про кібербулінг для дітей" ???? https://uni.cf/3ouPBMP

????Стаття "Кібербулінг - що це та як його зупинити?". Відповіді на питання піділітків, надані експертами з соціальних мереж ????https://uni.cf/3tpTBjz

???? Відео курс "Про кібербулінг для підлітків". Відеокурс за участі Анни Трінчер та Насті Каменських???? https://uni.cf/33qumDb

ЮНІСЕФ прагне допомогти подолати насильство та забезпечити умови, у яких учні почувалися б безпечно у школі та поза школою, у тому числі були б захищеними онлайн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора