A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

НАВЧІТЬСЯ ТЕХНІКИ "6 СЕКУНД"

Дата: 28.04.2023 12:11
Кількість переглядів: 27

 

Приблизно 6 секунд необхідно для того, щоб минула перша, найсильніша хвиля емоцій і включилась кора мозку, яка відповідає за усвідомленість і гальмування некорисних імпульсів.

Отже візьміть собі за правило – щойно ви помітите, що переживаєте бурю емоцій, відрахуйте 6 секунд перед тим, як відповідати співрозмовнику чи починати діяти.

Не повірите, але ця надзвичайно проста техніка дозволяє не тільки запобігти великій кількості конфліктів, але й здатна допомогти вам приймати більш виважені рішення та впроваджувати гарні зміни у ваше життя за принципом: «інші думки-інший вибір-інша поведінка-інше життя»
(адже якщо ви робитимете техніку, то помітите, що через 6 секунд, у вас з‘являються інші думки та ідеї щодо виходу з конфліктної ситуації).
Користайтесь на здоров‘я і пам‘ятайте, що усі ці техніки не працюють тоді, коли ви про них просто знаєте, а працюють лише тоді, коли ви їх застосовуєте.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора