A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дружбівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Дружбівської міської ради Шосткинського району Сумської області

Тиждень зарубіжної літератури

Дата: 07.12.2021 20:56
Кількість переглядів: 60

Чи можна уявити своє життя без літератури? Звичайно ж ні! Тому в Дружбівському НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ пройшов тиждень зарубіжної літератури з 29.11.2021 року по 03.12.2021 р. Цей тиждень був насичений різними цікавими та неординарними заходами, присвяченими талановитим письменникам та допитливим читачам. У шкільній бібліотеці була організована виставка «Книги-ювіляри-2021». На перервах діти та вчителі декламували поетичні твори. 5 клас поринув у світ казок під час турніру знавців «Що за диво ці казки!». Команда хлопців «Соняшники» та команда дівчат «Перлинки» 9 класу змагалася в літературній вікторині. «Відвідали» землю стародавньої Еллади учні 6 класу під час літературно-пізнавальної гри. 8 клас грав у Літературне поле чудес. До уваги глядачів у шкільному кінозалі був представлений фільм «Різдвяна історія». Учні із задоволенням створили ілюстрації до улюблених творів зарубіжних письменників.

Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі починають краще готуватися до уроків, активніше беруть участь у літературних бесідах, більше читають, цікавляться новинками зарубіжної літератури. А вчителі відчувають радість від творчості, професійного зростання й духовної реалізації.

Усі заходи були проведені в межах одного класу із дотриманням усіх карантинних вимог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора